Burak Yilmaz Lille : Burak Yılmaz, Lille'deki ilk golünü attı / Yusuf yazıcı'nın asistinde golü bulan 35 yaşındaki futbolcu.

Burak Yilmaz Lille : Burak Yılmaz, Lille'deki ilk golünü attı / Yusuf yazıcı'nın asistinde golü bulan 35 yaşındaki futbolcu.. Beşiktaş'tan ayrılan burak yılmaz, fransız ekibi lille'e transfer oldu. Milli golcü, fransız ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Lille'de ise tecrübeli golcü burak yılmaz, 45+3'te penaltıdan ağları havalandırdı. Lille'in diğer futbolcuları mike maignan'ın yüzde 28,7 ve benjamin andre'nin yüzde 9,6 oy aldığı ifade edilen açıklamada, kral (burak yılmaz) kesinlikle lille taraftarlarının kalbini kazandı. İkinci yarıda lille baskılı bir oyun ortaya koydu.

Dakikada jonathan david'in yerine dahil olarak lille formasıyla ilk resmi maçına çıktı. Lille'in diğer futbolcuları mike maignan'ın yüzde 28,7 ve benjamin andre'nin yüzde 9,6 oy aldığı ifade edilen açıklamada, kral (burak yılmaz) kesinlikle lille taraftarlarının kalbini kazandı. Sakatlığını atlatan burak yılmaz, lille ile idmanlara başladı. 2 gol 1 asistle oynayan burak, takımının son 4 haftaya. 35 yaşında olan burak yılmaz'ın beşiktaş'tan lille'e transferi ilk başlarda şaşkınlık yaratmıştı.

Burak Yilmaz Lille - Visão de Mercado
Burak Yilmaz Lille - Visão de Mercado from blogvisaodemercado.pt
Bu transferde perde arkasındaki ismin ise portekizli isim luis campos olduğu ortaya çıktı. Milli golcü, fransız ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Fransa ligue 1'de burak yılmaz, yusuf yazıcı ve zeki çelik'in formasını giydiği lille, deplasmanda montpellier'e konuk oldu. Şu anda burak yılmaz, lille oyuncu profili sayfasındasınız. Yılmaz'ın takımı lille, 20 hafta sonunda 42 puanlı psg'nin ardından averaj ile ikinci sırada bulunuyor. Sosyal medya hesabı üzerinden üst üste paylaşımlar yapan fransa ligue 1 ekibi, milli futbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzaladı. Sezon başında beşiktaş'tan ayrılarak fransa ligue 1 ekiplerinden lille'e transfer olan burak yılmaz, fransa basınına açıklamalarda bulundu. Burak yılmaz, lille'de neredeyse hiç yabancılık çekmeyecek.

Yusuf yazıcı'nın asistinde golü bulan 35 yaşındaki futbolcu.

Fransa lig 1 ekiplerinden lille ile anlaşmaya varan burak yılmaz'ın, 26 temmuz pazar günü fransa'ya gitmesi ve yeni takımı ile resmi sözleşmeyi. Burak yılmaz, lille formasıyla nimes deplasmanında attığı golle takımına 3 puanı getiren isim olurken, ligdeki gol sayısını 9'a çıkardı. Dakikada jonathan david'in yerine dahil olarak lille formasıyla ilk resmi maçına çıktı. Reims ile oynanan maçta takımının golünü atan bamba'ya asist yapan 35 yaşındaki futbolcu sosyal medyada en çok. Fransız takımı lille'de muhteşem bir sezon geçiren milli futbolcumuz burak yılmaz, sabah yapılan antrenmana gelirken taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Türkler uçuruyor lille'in şu ana kadar en golcü iki oyuncusu yusuf yazıcı ile burak yılmaz olurken bu ikiliyi 5 golle jonathan. Bu videomda burak yılmaz ın şampiyonluğa götüren golleri videosunu yaptım. Dakikada sahneye yeniden burak yılmaz çıktı. (the match was a draw and burak yılmaz received a 6.9 sofascore rating). Lille, burak yılmaz transferini açıkladı. 2 gol 1 asistle oynayan burak, takımının son 4 haftaya. Fransa'da lille forması giyen milli golcü burak yılmaz, yarın deplasmanda oynayacakları nice maçı öncesi basının karşısına geçti. Burak yılmaz'ın lille'e transferi sonuçlandı.

Yılmaz'ın takımı lille, 20 hafta sonunda 42 puanlı psg'nin ardından averaj ile ikinci sırada bulunuyor. (the match was a draw and burak yılmaz received a 6.9 sofascore rating). Lille, burak yılmaz transferini açıkladı. Türkler uçuruyor lille'in şu ana kadar en golcü iki oyuncusu yusuf yazıcı ile burak yılmaz olurken bu ikiliyi 5 golle jonathan. Milli golcü, fransız ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

Burak Yılmaz Lille ile ilk idmana çıktı! - SANAL BASIN
Burak Yılmaz Lille ile ilk idmana çıktı! - SANAL BASIN from www.karadenizdesonnokta.com.tr
Fransa ligue 1'de burak yılmaz, yusuf yazıcı ve zeki çelik'in formasını giydiği lille, deplasmanda montpellier'e konuk oldu. Şu anda burak yılmaz, lille oyuncu profili sayfasındasınız. Sezon başında beşiktaş'tan ayrılarak fransa ligue 1 ekiplerinden lille'e transfer olan burak yılmaz, fransa basınına açıklamalarda bulundu. Türkler uçuruyor lille'in şu ana kadar en golcü iki oyuncusu yusuf yazıcı ile burak yılmaz olurken bu ikiliyi 5 golle jonathan. Yılmaz'ın takımı lille, 20 hafta sonunda 42 puanlı psg'nin ardından averaj ile ikinci sırada bulunuyor. Dakikada sahneye yeniden burak yılmaz çıktı. 2 gol 1 asistle oynayan burak, takımının son 4 haftaya. 35 yaşında olan burak yılmaz'ın beşiktaş'tan lille'e transferi ilk başlarda şaşkınlık yaratmıştı.

Lille'in diğer futbolcuları mike maignan'ın yüzde 28,7 ve benjamin andre'nin yüzde 9,6 oy aldığı ifade edilen açıklamada, kral (burak yılmaz) kesinlikle lille taraftarlarının kalbini kazandı.

Maç sonu lille oyuncularının coşkulu sevinci ise görülmeye değerdi. Milli futbolcumuz burak yılmaz, lille'de 11 çıktığı ilk maçta asist yaptı. Burak yılmaz lille ile ilgili tüm haberleri ve son dakika burak yılmaz lille haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Fransa ligue 1'de burak yılmaz, yusuf yazıcı ve zeki çelik'in formasını giydiği lille, deplasmanda montpellier'e konuk oldu. Milli golcü, fransız ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Şu anda burak yılmaz, lille oyuncu profili sayfasındasınız. Son haftaları yükselen yıldızı burak, beşiktaş'tan neden ayrıldığına. Lille, burak yılmaz transferini açıkladı. 35 yaşında olan burak yılmaz'ın beşiktaş'tan lille'e transferi ilk başlarda şaşkınlık yaratmıştı. Lille'de milli futbolcular mehmet zeki çelik ile burak yılmaz maça 11'de başlarken, zeki 90 dakika sahada kaldı. İkinci yarıda lille baskılı bir oyun ortaya koydu. Türkler uçuruyor lille'in şu ana kadar en golcü iki oyuncusu yusuf yazıcı ile burak yılmaz olurken bu ikiliyi 5 golle jonathan. Haftasında burak yılmaz'ın asist yaptığı maçta lille, st.

Lille'de ise tecrübeli golcü burak yılmaz, 45+3'te penaltıdan ağları havalandırdı. Sosyal medya hesabı üzerinden üst üste paylaşımlar yapan fransa ligue 1 ekibi, milli futbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzaladı. Burak yılmaz lille ile ilgili tüm haberleri ve son dakika burak yılmaz lille haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Yeni takımında yusuf yazıcı ve zeki çelik ile birlikte forma giyecek olan yıldız futbolcu, böylece uyum sorununu da en kısa sürede ve en. Beşiktaş'tan ayrılan burak yılmaz, fransız ekibi lille'e transfer oldu.

Burak Yilmaz heureux d'avoir reçu une offre de Lille | Le ...
Burak Yilmaz heureux d'avoir reçu une offre de Lille | Le ... from www.lepetitlillois.com
Sakatlığını atlatan burak yılmaz, lille ile idmanlara başladı. Yeni transfer burak yılmaz, 64. Sezon başından beri formda bir grafik çizen burak yılmaz, 9 golle. 35 yaşında olan burak yılmaz'ın beşiktaş'tan lille'e transferi ilk başlarda şaşkınlık yaratmıştı. Milli golcü, fransız ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacak. İkinci yarıda lille baskılı bir oyun ortaya koydu. Dakikada jonathan david'in yerine dahil olarak lille formasıyla ilk resmi maçına çıktı. Son 3 lig maçında da gol sevinci yaşayan burak yılmaz performansını.

Lille kariyerini başarıyla sürdüren burak yılmaz çıktığı 8 maçta 4 gole imza attı.

Milli golcü, fransız ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Milli futbolcumuz burak yılmaz, lille'de 11 çıktığı ilk maçta asist yaptı. Fransız takımı lille'de muhteşem bir sezon geçiren milli futbolcumuz burak yılmaz, sabah yapılan antrenmana gelirken taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Beşiktaş'tan ayrılan burak yılmaz, fransız ekibi lille'e transfer oldu. Sakatlığını atlatan burak yılmaz, lille ile idmanlara başladı. Yılmaz'ın takımı lille, 20 hafta sonunda 42 puanlı psg'nin ardından averaj ile ikinci sırada bulunuyor. Lille'de zeki çelik maça ilk 11'de başlayarak 90 dakika boyunca sahada kalırken. Lille'in diğer futbolcuları mike maignan'ın yüzde 28,7 ve benjamin andre'nin yüzde 9,6 oy aldığı ifade edilen açıklamada, kral (burak yılmaz) kesinlikle lille taraftarlarının kalbini kazandı. Dakikada sahneye yeniden burak yılmaz çıktı. Burak yılmaz (born 15 july 1985) is a turkish professional footballer who plays as a striker for french club lille and the turkish national team. Fransa ligue 1'de burak yılmaz, yusuf yazıcı ve zeki çelik'in formasını giydiği lille, deplasmanda montpellier'e konuk oldu. Sezon başından beri formda bir grafik çizen burak yılmaz, 9 golle. (the match was a draw and burak yılmaz received a 6.9 sofascore rating).

Son haftaları yükselen yıldızı burak, beşiktaş'tan neden ayrıldığına burak yilmaz. 2 gol 1 asistle oynayan burak, takımının son 4 haftaya.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook